Jag lämnar festen

Ny singel!!

Ny månad betyder ju numer i Mimikry-sammanhang att vi släpper en ny låt. Den här gången blir det en fyrtakts-dänga som doftar väldigt mycket… Mimikry!

Lyssna på ”Jag lämnar festen” här:

Ni har säkert varit på dom där festerna, det har de flesta. De där festerna där man tycker att alla andra bara är för mycket. För uppklädda, för hormonstinna, för ytliga, för dryga, för… ja, för mycket. Man vill bara därifrån. Vi bidrar här med lite inspiration till att dra. Lämna festen helt enkelt.

Det här blir alltså den 11:e singeln som vi släpper sen vi började med 1 låt/månaden-satsningen i april förra året. Det har blivit 1 låt med tillhörande video varje månad. 11 låtar och 11 videos. Plus lite annat. Det har varit sjukt kul och vi är så glada över all repsons vi fått från er under resans gång!

Det här blir också den sista singeln i satsningen. Nästa månad kommer nämligen skivan – GRIT – som samlar alla dessa singlar, plus en ny låt. GRIT släpps så klart både på CD och vinyl.

Det ska också firas ordentligt!! Den 3 mars ställer vi till med releasefest i Borlänge. Se till att köpa biljett dit: https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=M3TZCM1LJWXUJDL

Sen under våren kommer vi åka ut och spela ett gäng helger i april och maj. Du hittar alla spelningar på vår facebooksida.

Ses!!!

Kommentera