Jag har valt att hoppa av

Ny singel – här är ditt soundtrack för september – Jag har valt att hoppa av!

Ibland är det skönt att inte krångla till det. Vi testade olika sätt att spela den här, men kom ganska snabbt fram till att den gjorde sig bäst om den bara spelades rakt upp och ner, lite som att spela live. Skönt att trycka lite på gaspedalen och låta hi-haten och förstärkarrören få jobba.

Så med lite inspiration ifrån både Perssons Pack, KSMB och en mängd andra rockorkestrar gick vi in i studion och tryckte rec. Jo, det blev några omtagningar, men nu tycker vi att vi lyckades fånga energin och drivet, att det blev lagom skitigt utan låta för illa.

Precis som de flesta andra alster som Mimikry släpper så är även denna signerad låtskrivare Hjalle, och den här gången lyckades han vässa pennan så knivskarp att vi fick första textreaktionen av våra samarbetspartners Sound Pollution. ”Jävlar vilken text!”, fick vi i ett mail när vi skickade in den.

Så… hoppas att även ni gillar texten… och musiken förstås. Vi är jävligt nöjda i alla fall, och det kan ingen ta ifrån oss 🙂

Ha det bäst, så kommer snart en video till denna också… och… sen… blir… det…. spännande. En kul överaskning väntar i oktober.

Se till att följa oss på Spotify så du inte missar nåt.

Hej!

/Heavy, Mia, Åsberg, Hjalle, Brandström

Kommentera