Bygg dina vingar på vägen ner!

Ny månad, ny fredag = ny singel!!

Här är juli månads singel – Bygg dina vingar på vägen ner!

Vårt mål med satsningen på en ny singel varje månad under 2017 är att försöka göra så stor variation på låtarna som möjligt. Det är ju inge kul om juli låter typ ganska lika som juni, till exempel. Så den här gången satsade vi på en lite mörkare låt, fast ändå med ett jävla hårblås-ställ i refrängen.

Vi mixade om den här låten många gånger innan vi var nöjda. Vi piskade medproducent Kjellgren till hans yttersta. Vi ville verkligen få ett stooooort sound på refrängen, så där så att man vill veva ner vindrutan på bilen, spela låten högt och glida fram på en landsväg. Samtidigt som vi inte ville förstöra den lite mörka stämningen som främst kanske finns i versen.

Efter många försök blev i alla fall vi jävligt nöjda. Hoppas ni också gillar skiten!!

Om några veckor kommer en video – vi släpper ju video till alla singlar varje månad – och den här gången kommer det bli lite annorlunda. Vi har gjort ett litet samarbete med ett gäng proffs inom minecraft. Ska bli mycket spännande att se.

Under tiden: dela gärna vår nya singel, och alla tidigare singlar och hjälp oss sprida Mimikry till folket. Utan er = inge kul.

 

PS: Senast 9 juli får ni även hemskt gärna slänga in en röst på Mimikry till Rockbjörnen: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article12709037.ab

 

/Hjalle, Brandström, Mia, Heavy, Åsberg

 

Kommentera